top of page

Om oss på 100% Tak AB

100% Tak AB - Proffs på tak - Kontakta oss för fri offert - Med tre generationer takläggar

Vi på 100% Tak AB har som mål att erbjuda våra kunder ett totalåtagande för Era takarbeten med bland annat tätskikt, snickerier och plåtarbeten. Vi levererar ett fackmannamässigt utfört arbete samt ett proffsigt kunnande.

Vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla era förväntningar om ert nya tak.

Vår arbetshistoria grundar sig på en tre generationer lång arbetserfarenhet inom familjen. Min farfar, Rolf Nilsson, började redan 1961 med takläggning och fortsatte fram till 2006. Min far, Conny Nilsson, har varit verksam sedan mitten av 70-talet och arbetar än idag med takläggning.

Jag, Fredrik Nilsson (VD på 100% Tak AB), började på heltid 1999 med takläggning och startade år 2008 upp 100% Tak som enskild firma.

År 2012 var det dags för 100% Tak att ombildas till aktiebolag, som numera heter 100% Tak AB.

Med vår yrkesstolthet av tre generationer takläggare som lagt grunden för

100% Tak AB, hoppas vi även kunna ingjuta förtroende och trygghet hos er som kund och samarbetspartner.

Vi har alltså utfört detta hantverk sedan 1961 inom familjen. Med den gamla läran i rötterna och det moderniserade nytänkandet i praktik och teknik, kan vi vårt hantverk. Vi kan därmed med stolthet erbjuda våra kunder kvalitet, säkerhet och garanti till ett av marknadens mest prisvärda alternativ.

Försäkringar

Vi har vår företagsförsäkring hos Vardia försäkringar. Försäkringen innefattar olycksfall- och ansvarsförsäkring som täcker skador på upp till 10 miljoner kronor. Större objekt försäkras separat.

Garanti

Vi lämnar 10 års garanti på utförda arbeten. Garanti gäller vid omläggningar och nyproduktioner där vi håller med material.

Garanti till företag. När vi står som underentreprenör gäller 2 års garanti på utförda arbeten där vi håller med material. Det är alltid huvudentreprenören som står för garanti till slutkund. Vid arbeten där huvudentreprenören står för material, står han även av samtliga garantier på utförda arbeten.

Garanti lämnas ej på reparationer eller kompletteringsarbeten efter annan entreprenör.

Fredrik Nilsson (VD)

Fredrik 100% Tak AB
Fredrik 100% Tak AB , 0735115115

Varför välja oss?

Vi brinner för vårt yrke, för vår kunskap och familjetradition.

Alltid fastpris, som betalas efter utfört arbete.

Vi arbetar enbart med tak, för att kunna tillhandahålla er som kund bästa möjliga service under entreprenaden.

Vi har valt att endast jobba med de bästa takprodukterna på marknaden, som är framtagna för att passa vårt nordiska klimat.

bottom of page